POŠTANSKE KUTIJE

Poštanske kutije izrađene su od valovitog kartona tzv. troslojnog mikrovala u braon i beloj boji i od četvoroslojnog rebrastog kartona debljine 1,5 mm i  služe za pakovanje, skladištenje, transport ili slanje robe putem pošte sa mogućnošću sito, flekso ili kolor štampe kao i blindruk štampe ili zlatotiska po potrebi sa kaširanjem, parcijalnim lakiranjem, mat ili sjajnom plastifikacijom.

Valovit karton je u odnosu na običan karton znatno tvrđi, krući i samim tim postojaniji na spoljašnje uslove, bolje zaštićuje robu koja se u njoj skladišti. Dobro održava formu, oblik kutije i stoga je koristimo za izradu kartonskih kutija za pakovanje, transport odnosno slanje robe. Kartonske kutije od mikrovala su jače i postojanije. Slobodno možemo izjaviti da danas kartonske kutije imaju najzastupljeniju primenu kod pakovanja, skladištenja i transposrta. Značajnu ulogu u ovom svakako ima povoljna cena. Proizvodnja kartonskih kutija raspolaže sa najpovoljnijim odnosom cena i vrednosti.

Kartonske kutije se mogu izraditi u gotovo svakoj dimenziji, čiste su i mogu zaštiti proizvod, predstavljaju dobru podlogu za brendiranje odnosno štampu odgovarajućeg loga. Na kartonske kutije se mogu zalepiti potrebne etikete, mogu se jednostavno sklopiti, a rasklopljene se mogu skladištiti na malom mestu.

Ako su i vama potrebne kartonske kutije pogledajte naš asortiman. Mi Vam nudimo širok dijapazon ambalaže u ovoj grupi, ali ukoliko niste našli odgovarajuću kartonsku kutiju za vaš proizvod i za eventualnu štampu kontaktirajte nas i mi ćemo Vam u što kraćem roku izraditi specijalnu kartonsku ambalažu.


Obnovi pretragu


već od 49,94 din po komadu

Prikaži 1 do 2 od 2 (1 Stranica)
<'--div id="dabar"> Na kolektivnom smo godišnjem odmoru od 01.01. do 10.01.2021. Sve narudžbe će biti obrađene posle 11.01.2021. Hvala :)