STANDARDNE TRANSPORTNE KUTIJE

Transportne kutije predstavljaju jednu od najpopularnijih i ujedno najjednostavnijih kutija za odlaganje i transport. Na gornjem i donjem delu kutije nalaze se prorezi koje je potrebno zalepiti širokom lepljivom trakom, selotejpom. Dimenzije i kvalitet ovih kutija je veoma varijabilna u zavisnosti od potreba proizvoda i želje kupca.

Naše transportne kutije mogu poslužiti kao idealno rešenje kod selidbe ili ukoliko želite srediti,odložiti vaše stvari. U domu sigurno imate potrebe za kartonskom kutijom za predmete koji su vam dragi, ali koje nisu u svakodnevnoj upotrebi. Za njihovo bezbedno i sigurno čuvanje i transportovanje kartonske kutije su svakako pravo rešenje. Naša ponuda je podjednako interesantna za firme i pojedince jer je naše kartonske kutije moguće kupiti i u manjim količinama. Povoljne cene i izvanredan kvalitet predstavljaju prednost za kupce u manjim i većim količinama.

Pogledajte našu ponudu, a za ponudu i narudžbu transportne ambalaže jedinstvenih dimenzija kontaktirajte nas, stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Obnovi pretragu

<'--div id="dabar"> Na kolektivnom smo godišnjem odmoru od 01.01. do 10.01.2021. Sve narudžbe će biti obrađene posle 11.01.2021. Hvala :)