O nama

O NAMA

 

2006.g. je počela sa radom firma Formline u vidu zanatske radnje čija je prvobitna pretežna delatnost bila izrada štanc alata za grafičku industriju.

Iako smo se  i tada bavili izradom kartonske ambalaže tokom godina je došlo do ubrzanja procesa pravljenja štancni kao i samih kutija. Ručno dizajniranje, crtanje kutija na grafičkoj tabli zamenio je savremen kompjuterski program. Proširenjem mašinskog parka značajno se uvećala kompleksnost firme. Naime na ovaj način omogućeno je istovremeno obavljanje više različitih radnji u procesu proizvodnje kartonske ambalaže, a samim tim i kvalitetnija i brža izrada većeg tiraža i isporuka kupcima. Vremenom se bitno povećava mogućnost zadovoljavanja širokog spektra zahteva sve većeg broja kupaca.

Velik naglasak stavljamo na to da pokrijemo kompletan proces proizvodnje kutije počev od planiranja, dizajna, izrade uzorka do izrade štanc alata, da bismo zatim sa tim alatom odradili isecanje odnosno  štancovanje kutija po potrebi kupca sa štampom, kaširanjem, a sve sa ciljem da ujedno i našim komitentima olakšamo posao koji na ovaj način komotnije i brže mogu doći do željene ambalaže.

Očekujemo da nas cenjeni kupac potraži sa svojim idejama, a mi ćemo se potruditi da u mogućem što kraćem roku u skladu sa našim mogućnostima zadovoljimo Vaše potrebe.

Distributer za prodaju Formline kartonske ambalaže putem interneta je Decorline web, Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta, Subotica

I u budućnosti fleksibilnim, tačnim i brzim radom stojimo na raspolaganju našim trenutnim i budućim kupcima.

Prijatno pretraživanje,

Vaš Formline

<'--div id="dabar"> Na kolektivnom smo godišnjem odmoru od 01.01. do 10.01.2021. Sve narudžbe će biti obrađene posle 11.01.2021. Hvala :)