KUTIJE ZA VINO, RAKIJU-mikroval-BELE

KUTIJE ZA VINO, RAKIJU-mikroval-BELE

U našoj ponudi imamo više dimenzija i vrsta kutija za vino, rakiju kako za pojedinačno pakovanje boca tako i zbirne kutije za pakovanje i transport. KArtonske kutije za piće od belog mikrovala namenjene su kako  pojedincima tako i firmama sa ili bez štampe sa mogućnošću kaširanja, lakiranja i mat ili sjajne plastifikacije. Kartonske kutije za piće pogodne su i za pakovanje pića za poslovne reprezentacije, konferencije iako delatnost vaše firme nije proizvodnja pića. Kartonske kutije za piće se koriste za jednostavno, a prikladno pakovanje pića kao poklona pojedinca za rođendane, slave i druge svečanosti. Naša pakovanja kartonskih kutija kreću se od 25 komada, a zbog atraktivnog izgleda i pristupačne cene svakako je dobro par komada ove ambalaže imati u rezervi za brzo rešenje pakovanja poklona.

Ukoliko u našoj standardnoj ponudi kartonskih kutija za piće niste pronašli odgovarajuću za vaš proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo za vas napraviti odgovarajuću ambalažu, po vašoj želji i potrebama vašeg proizvoda.


već od 52,01 din po komadu

već od 69,22 din po komadu

već od 92,82 din po komadu

Prikaži 1 do 16 od 16 (1 Stranica)
<'--div id="dabar"> Na kolektivnom smo godišnjem odmoru od 01.01. do 10.01.2021. Sve narudžbe će biti obrađene posle 11.01.2021. Hvala :)