KUTIJE ZA HRANU

KUTIJE ZA PICU

Ova grupa obuhvata kvalitetne kutije za picu od braon ili belog mikroval kartona debljine 1,5 mm ili tripleks kartona sa mogućnošću sito, flekso ili kolor štampe. Tradicionalne kutije  za picu su čvrste i lako se zatvaraju. Dimenzije istih se kreću  od 23 do 53cm. U ponudi imamo i kutije kao i podmetače za  parče pice sa ili bez štampe. Ukoliko imate posebne želje i potrebe kontaktirajte nas i napravićemo specijalnu kutiju za vaš proizvod.

KUTIJE ZA KOLAČE

Osim kutija za picu u grupu kartonskih kutija za hranu svakako spadaju i kutije za kolače, sitne kolače i torte sa ručkom raznih materijala izvanrednog kvaliteta sa ili bez štampe kao i podmetači za torte. Ponudu kutija za kolače i torte  proširujemo u zavisnosti od potrebe tržišta. Slobodno nas kontaktirajte ako imate novu ideju ili želju stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći u izboru odgovarajuće ambalaže, materijala, štampe za vaš proizvod.

KUTIJE ZA POMFRIT, HOT DOG, SENDVIČ

U ponudi kutija za hranu imamo i kutije za pomfrit, hot dog i sendvič. U mogućnosti smo izraditi jedinstvenu kutiju za Vaše potrebe. Kod izbora željene ambalaže uzimamo u obzir veličinu vaših proizvoda, kvalitet, boju materijala kao i vrstu štampe. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći idealno rešenje za vas i vaš proizvod.


Obnovi pretragu

<'--div id="dabar"> Na kolektivnom smo godišnjem odmoru od 01.01. do 10.01.2021. Sve narudžbe će biti obrađene posle 11.01.2021. Hvala :)